Logo Antje Schoehuys

Spaans, de officiële voertaal in meer dan 22 landen wereldwijd

Lessen

Wist u dat het Spaans, met 495 miljoen moedertaalsprekers in 2012, de op één na meest gesproken taal ter wereld is, na het Chinees, en de officiële voertaal in meer dan 22 landen wereldwijd? Na het Engels is het Spaans ook de meest gebruikte taal in de internationale communicatie en er wordt verwacht dat 7,5 procent van de wereldbevolking in 2030 Spaans spreekt. Dat alleen is al een reden om deze mooie taal te leren. Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen biedt cursussen Spaans op Texel voor zowel beginners als gevorderden.

Lessen Spaans en NT2 op Texel

De lessen (voor kinderen en volwassenen) worden aangeboden op diverse niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Volg je om bepaalde redenen liever geen cursus in groepsverband, dan zijn privélessen ook mogelijk. Let op! Er is op dit moment een opnamestop voor nieuwe privélessen.

Er wordt in principe gewerkt met een maximale groepsgrootte van 8 personen, zodat iedereen tijdens de les aan bod komt. De groepslessen vinden plaats op vaste dagen. Bij de privélessen zal tijd, tempo, frequentie en inhoud van de lessen in overleg plaatsvinden.

De groepslessen zijn op de maandagavond en de donderdagavond in dorpshuis ’t Skiltje in Oudeschild. Op de woensdagavond in het dorpshuis in De Koog (De Hof). In overleg bestaat daarnaast de mogelijkheid tot online lessen, les aan huis of een intensieve cursus. Bij de lessen aan huis moet u rekenen op extra reis-/servicekosten à € 0,50 per km (Texel).

Tarieven

Tarieven 2022-2023

 • Tarieven groepslessen: € 12,50 p.p. per les (60 min.)
 • Privélessen : € 30,--per les (60 min.)
 • Privéles twee personen: € 17,50 p.p. per les (60 minuten)
Deze prijzen zijn exclusief lesmateriaal. Betaling geschiedt in principe per lesperiode. De rekening zal na de eerste les worden opgestuurd per e-mail. Privélessen kunnen evt. per les worden verrekend.

Voor de lessen geldt:

Overig lesmateriaal (kopieën etc.) is inbegrepen

Er is geluidsmateriaal (evt. ook beeldmateriaal) aanwezig Tijdens feestdagen en (schoolvakanties) is er in principe geen les

Afwezigheid gaarne tijdig doorgeven. Bij gemiste lessen wordt het huiswerk en eventuele correcties toegestuurd per mail.

Lesperiodes

De eerste lesperiode (13 lessen): 20 september-23 december 2021. In de herfstvakantie (18- 24 oktober 2021) is er geen les.

De tweede lesperiode (15 lessen): 10 januari-30 april 2022. In de week van 20 februari t/m 27 februari 2022 is er geen les i.v.m. voorjaarsvakantie. Maandag 18 april is er geen les i.v.m. Tweede Paasdag.

De derde lesperiode: 9 mei – 15 juli 2022: alleen voor privélessen.

 

Anderen
over Antje
Schoehuys

 • “Antje geeft spaanse les op ieder niveau en is zeer flexibel of je privé in een groep of online de lessen wilt volgen. Of hoe intensief je de taal wil leren. De lessen zijn zeer afwisselend en daarom goed vol te houden. Een dikke 10! (5 sterren in dit geval)

 • ¡Hola a todos y todas!

  Hopelijk zijn jullie aan het genieten van een welverdiende zomervakantie of misschien zijn jullie juist hard aan werk deze zomer. Misschien ben je in gedachten al bezig met plannen voor het najaar. Heb je altijd al de Spaanse taal willen leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie wil naar Spanje of rondreizen in Latijns-Amerika en dan graag een praatje kunnen maken met de lokale bevolking. Of gewoon omdat je het leuk vindt om iets nieuws te leren? 

  Bij voldoende belangstelling start op dinsdag 19 september om 19.30 uur een beginnerscursus Spaans in  dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild. De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. 

  Misschien tot ziens? 

  Saludos, Antje 

 • "De Spaanse lessen van Antje ervaar ik als laagdrempelig, duidelijk, informatief en gezellig."

 • “Ik heb veel bewondering voor het geduld dat Antje tijdens de les heeft. Ze geeft op een duidelijke en gestructureerde wijze les. Ik heb daardoor elke keer veel plezier tijdens de Spaanse les. Ik heb veel geleerd en het is Antje nooit teveel als je iets vraagt. Ze leert je ook heel goed hoe je de woorden moet uitspreken en waar je de klemtoon moet leggen. Ik durf haar zeker aan te bevelen!

De Ruyterstraat 31
1792 AH Oudeschild, Texel
Tel: (0222) 313446
Mobiel: 06-81305474

Image

Copyright antjeschoehuysvertalingenspaans.nl

Website door WEBJONGENS