Redactie

Bij Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen kunt u ook terecht voor de redactie en correctie van uw teksten en vertalingen, in het Nederlands en in het Spaans. U bent dan verzekerd van een duidelijk, vlot geschreven en leesbaar eindproduct. Daarbij staan de wensen van de klant altijd centraal. Bovendien worden alle teksten nagekeken door een ‘native-speaker’ die deskundig is op betreffend vakgebied, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van het geleverde werk. Ook bij de redactie en correctie van teksten wordt gewerkt met woordtarieven. Maar ook hier geldt de regel: als een telling van het aantal woorden onpraktisch blijkt, geldt een uurtarief van € 40, –

Tarieven correctie

€ 0,06 per woord. Hiermee wordt bedoeld: de correctie van taalfouten en zinsconstructies, waarbij ook wordt gekeken naar de inhoud en de stijl.

Tarieven redactie/ herschrijven

€ 0,15 – 0,30 cent per woord, afhankelijk van de moeilijkheid van de tekst. Met herschrijven wordt bedoeld: een basistekst die bijv. moet worden aangepast aan de doelgroep of -taal, meer wervend, minder vaktaal, eenvoudiger of directer.

Levertermijn

De levertijd is afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad van de tekst. De levering vindt plaats binnen de termijn die met u is overeengekomen.

Anderen
over Antje
Schoehuys

  • “Antje Schoehuys is een zeer toegewijd en nauwkeurig. Haar kennis van het Spaans en het Nederlands is uitstekend, zowel voor het vertalen als voor het lesgeven, inclusief de culturele aspecten van beide talen. Hierdoor kan zij de moeilijkheden van verschillende teksten begrijpen en correct vertalen. De kinderboeken die zij in het Nederlands heeft vertaald zijn prachtig. De taal is zeer toegankelijk voor kinderen en ook leerzaam. Ik raad Antje aan voor elk project, zowel in het Nederlands als in het Spaans. Het is altijd een plezier om met haar samen te werken!

De Ruyterstraat 31
1792 AH Oudeschild, Texel
Tel: (0222) 313446
Mobiel: 06-81305474

Image

Copyright antjeschoehuysvertalingenspaans.nl

Website door WEBJONGENS