Vertalingen

Bent u op zoek naar een professionele vertaling van uw teksten? Dan bent u bij Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen aan het juiste adres. Door mijn achtergrond en samenwerking met een vaste groep gespecialiseerde vertalers, ben ik in staat teksten te leveren op diverse onderwerpsgebieden (juridisch, zakelijk, onderwijs, cultuur, kinderboeken, etc.) Dit alles uiteraard met gebruikmaking van de juiste terminologie. Alle vertalingen worden nagelezen en indien nodig gecorrigeerd door een ‘native’ vertaler zodat u bent verzekerd van de kwaliteit.

Vertaaltarieven

U kunt bij mij terecht voor

  • Reguliere vertalingen: € 0,12 per woord (excl. 21% BTW). Daarbij wordt gewerkt met een starttarief van minimaal 250 woorden: € 30,-- (excl. 21 % BTW).
  • Revisie van vertalingen: € 0,06 per woord.
  • Toeslag voor spoedvertalingen: 20%.
  • Toeslagen voor nachtwerk (na 21:00 uur), werken op zaterdag, zondag en wettelijke feestdagen: 50%.

Tarieven

Alle vertaaltarieven worden per woord in de brontaal berekend en geteld met behulp van MS Word. Met ‘brontaal’ wordt bedoeld: de taal waarin de tekst wordt aangeleverd. Dit heeft het grote voordeel dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent: 1573 woorden blijft 1573 woorden, ook al zouden het er in de vertaling 1746 worden. Helder dus!

Voor de vertaling van omvangrijke teksten die niet elektronisch kunnen worden aangeleverd, kan een telling van het aantal woorden een tijdrovende en omslachtige bezigheid zijn. Bijgevolg zal in dat geval geen woordtarief maar een uurtarief worden gerekend à € 40, – per uur.

Anderen
over Antje
Schoehuys

  • “Antje Schoehuys is een zeer toegewijd en nauwkeurig. Haar kennis van het Spaans en het Nederlands is uitstekend, zowel voor het vertalen als voor het lesgeven, inclusief de culturele aspecten van beide talen. Hierdoor kan zij de moeilijkheden van verschillende teksten begrijpen en correct vertalen. De kinderboeken die zij in het Nederlands heeft vertaald zijn prachtig. De taal is zeer toegankelijk voor kinderen en ook leerzaam. Ik raad Antje aan voor elk project, zowel in het Nederlands als in het Spaans. Het is altijd een plezier om met haar samen te werken!

De Ruyterstraat 31
1792 AH Oudeschild, Texel
Tel: (0222) 313446
Mobiel: 06-81305474

Image

Copyright antjeschoehuysvertalingenspaans.nl

Website door WEBJONGENS